Slika novice

STA potovanja odslej Nomago Travel

Ljubljana, 21. februar 2019 – STA potovanja, ena najuspešnejših slovenskih potovalnih agencij, ki je od septembra 2018 nastopala v okviru skupine Nomago, se je preimenovala v Nomago Travel. Ekipa Nomago Travel v skupini Nomago skrbi za potovalne storitve in razvoj mobilnostnih rešitev, uporabniki pa bodo imeli sedaj na voljo še širši nabor storitev.

Ob vpeljavi nove znamke Nomago Travel sta se celotna spletna stran STA potovanja in največji popotniški forum v Sloveniji preselila pod okrilje spletne strani www.nomago.si, na kateri imajo sedaj uporabniki na voljo vse popotniške in mobilnostne storitve na enem mestu.

V Nomago Travel so ob predstavitvi nove znamke, ki je prav tako kot STA potovanja popotnikom prijazna, mladostna in raziskovalna, pripravili vrsto aktivnosti in akcijo »Spakiraj in greva«. Nagradno igro je Nomago Travel ustvaril z mislijo na sodobne popotnike, v njej pa jih vabi, da najdejo svojega idealnega »TRAVEL BUDDYJA«, s katerim bi odpotovali na njuno sanjsko destinacijo. V letih delovanja in na podlagi dolgoletnih izkušenj so namreč odkrili, da veliko popotnikov aktivno išče sopotnike, vendar pri tem potrebuje pomoč. Da bi jim to iskanje olajšali, popestrili in pomagali začeti nove popotniške zgodbe, je Nomago Travel ustvaril spletno aplikacijo, ki popotnikom s pomočjo kratkega vprašalnika najde nekaj primernih sopotnikov. Aplikacija je dostopna vsem popotnikom na spletnem naslovu www.nomago.si/greva. Nagradna igra, v kateri lahko sodelujoči dobijo letalsko karto za svojo idealno destinacijo, traja do 18. aprila, aplikacija pa bo za vse popotnike, ki imajo na svojih potovanjih radi družbo, aktivna tudi po koncu nagradne igre.

Nomago Travel bo tudi z novim imenom obdržal enako raven storitve, kot jo je imela potovalna agencija STA potovanja, ki je bila znana zlasti po tem, da je želje svojih strank postavljala na prvo mesto, kar dokazuje tudi več kot pol milijona prodanih letalskih kart ter zaupanje čez 200.000 zadovoljnih strank v 19 letih. Tako kot prej v STA potovanja bodo sedaj agenti v Nomago Travel skrbeli za nepozabna potovanja in potnikom svetovali tudi na podlagi lastnih izkušenj, saj so vsi strastni popotniki. Poleg tega bo Nomago Travel v Sloveniji in v regiji strankam še naprej odpiral vrata v svet, med drugim s tem, da bo otrokom in mladostnikom tudi v prihodnje omogočal udeležbo na mednarodnih poletnih kampih ter izkušnjo dela v tujini, kar je doslej izkoristilo že več kot 2000 mladih.

O Nomago Travel

S pridružitvijo agencije STA potovanja (sedaj Nomago Travel) je skupina Nomago pridobila eno od najuspešnejših zgodb na področju potovanj. V 19 letih je ekipa Nomago Travel zrasla v eno izmed vodilnih agencij na področju prodaje letalskih kart, potovanj, prenočišč, poslovnih potovanj, organizacije študentskega dela v tujini in jezikovnih počitnic za otroke ter drugih produktov za vse segmente. Njihovo rast je poganjala predvsem osredotočenost na zadovoljstvo strank in ponudbo izjemnih storitev vsem strankam, od fizičnih oseb do podjetij in državne uprave. Ta pristop je v preteklosti Nomago Travel prinesel prodajo več kot pol milijona letalskih kart in zaupanje čez 200.000 zadovoljnih strank, znotraj skupine Nomago pa ekipa skrbi za razvoj enotnih storitev za popotnike.

Nomago je del skupine Adventura holding.