Slika novice

Nomago: študentsko delovno mesto: administracija/prodaja

Nomago: študentsko delovno mesto: administracija/prodaja

Nomago je celovit ponudnik prevozov in popotniških storitev. Je največji slovenski organizator potovanj - tako tistih vznemirljivih v neznano, kot tistih hitrih, vsakodnevnih. Z Nomagom se potovanja začnejo in končajo na pragu - domačem, službenem, šolskem, ali na letališču, koncertu, zabavišču, letovišču.

Posamezniku ali skupini Nomago ponuja popotniške (mobilnostne) storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe. Danes Nomago povezuje 49 slovenskih mest ter več kot polovico slovenskega ozemlja, pri čemer zagotavlja redne linije mestnega potniškega prometa v kar 5 slovenskih mestih, poleg tega potnikom ponuja tudi prevoz do slovenskih ter večjih evropskih turističnih destinacij, kamor se odpravijo na organizirane počitnice ali izlet.

Skupina Nomago šteje že več kot 1000 zaposlenih in se razvija v sodobno, zaposlenim in uporabnikom prijazno podjetje, ki v ospredje postavlja digitalizirano poslovanje, usmerjeno v potrebe in želje uporabnika, sedaj pa iščemo nekoga, ki ...

... zna našteti vsaj 3 turistične znamenitosti v Ljubljani ...

... rad dela z ljudmi in mu/ji komunikacija v angleščini ni problem ...

Ponujamo ti službo v pisarni, nad katero dnevno vzletajo in pristajajo letala!

V Nomagu postavljamo ekipo simpatičnih sogovornikov, ki bodo skrbeli za promocijo in prodajo naših produktov na letališču Ljubljana (Letališče Jožeta Pučnika), zato iščemo komunikativne, prilagodljive študente, ki bi dolgoročno sodelovali v promocijski ekipi. Delo poteka v več izmenah med 7. uro zjutraj do polnoči, vse dni v tednu.

Iščemo:

  • odlično znanje angleškega jezika
  • komunikativnost
  • odgovornost
  • prilagodljivost
  • lasten prevoz na letališče in
  • veliko prostega časa (tako med tednom kot ob vikendih ter praznikih!)

Začetna urna postavka je 4,73 €/h neto oz. 5,25 €/h neto ob vikendih in praznikih.

Pošlji svoj CV in pripiši, zakaj si ravno TI pravi kandidat za našo ekipo. Vse skupaj pošlji na e-naslov promotorji@nomago.si.

Prijavljene kandidate bomo povabili na spoznavni razgovor v Ljubljano in njihovo znanje ter iznajdljivost preizkusili še s kratkim testom.

Pridi z nami!

Nomago je del skupine Adventura holding.