Slika novice

Nomago nadgradil shuttle bus

Ljubljana, 8. januar 2019 – Z letom 2019 Nomago še dodatno nadgrajuje shuttle bus, s katerim je sredi lanskega leta povezal Slovenijo in letališči v Benetkah ter Trevisu. Po novem lahko namreč uporabniki rezervirajo tudi družinsko vozovnico, kjer ima družina svoj skupinski kotiček z mizo, otroci pa v družinskem razredu potujejo še ceneje kot sicer. Druga novost so premium vozovnice z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom.

»Podobno, kot se razlikujejo razlogi, zaradi katerih potujemo, se razlikujejo tudi potrebe, ki jih imamo na potovanjih. Posameznik na službeni poti želi denimo tudi pot do letališča izkoristiti za pripravo na sestanke, medtem ko bi mlada družina ta čas rada izkoristila za druženje in igro,« razloge za nadgraditev shuttle busa Nomago pojasnjuje Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti v družbi Nomago.

»Direktna linija med Ljubljano in beneškima letališčema, ki smo jo vzpostavili konec lanskega julija, je bila izredno dobro sprejeta, saj smo v vsega petih mesecih prepeljali že več kot 17.000 potnikov in opravili prek 350.000 kilometrov. To je približno toliko, kot če bi devetkrat obkrožili Zemljo okoli ekvatorja. Cilji za letošnje leto so še ambicioznejši, saj načrtujemo, da bomo lanskoletni rezultat več kot podvojili,« še dodaja Beltram.

Poleg tega so v Nomagu lansko jesen uvedli tudi shuttle iz Ljubljane do Letališča Jožeta Pučnika, z več kot 10 rednimi dnevnimi linijami v eno smer. Tudi tu ponujajo ekonomski ali premium prevoz, pri čemer v ekonomskem razredu omogočajo odhod z Avtobusne postaje Ljubljana ali določenega naslova, premium razred pa je namenjen potnikom, ki si želijo čim hitreje priti do ljubljanskega letališča oz. mestnega središča.

Shuttle bus Nomago je na slovenski trg prinesel nov standard kakovosti na področju mobilnosti, storitev pa sledi Nomagovi strategiji povezovanja regije ter zagotavljanja nadstandardnih storitev na področju mobilnosti. Glede na izkušnje potnikov se je shuttle bus Nomago izkazal za zelo dobro alternativo osebnemu prevozu, saj potnikom ni treba plačevati parkirnine, cene so izredno konkurenčne, odhodi fiksni in predvidljivi, zaradi direktne povezave pa je hitra tudi sama pot. Vsi potniki imajo na razpolago tudi brezplačno wi-fi povezavo, električne vtičnice in brezplačno prtljago.