Slika novice

Marg bo digitaliziral Cosylab

Ljubljana, 17. oktober 2018 - Cosylab, ki z razvojem kontrol za jedrske pospeševalnike delcev sodi v sam svetovni vrh, je za digitalizacijo svojega poslovanja izbral Marg, vodilno podjetje na področju digitalizacije poslovanja v Sloveniji. Marg bo do konca letošnjega leta za Cosylab vzpostavil certificirani elektronski dokumentni sistem BusinessConnect, ki bo družbi omogočil popolno digitalizacijo delovnih postopkov.

»Da so naše rešitve prepričale Cosylab, ki je eno izmed najuspešnejših slovenskih visokotehnoloških podjetij, je za nas zagotovo veliko priznanje. Cosylab je našo rešitev BusinessConnect prepoznal kot najbolj ustrezno za digitalizacijo svojih vsebin in avtomatizacijo delovnih postopkov. Svojemu novemu partnerju bomo omogočili, da se bo lahko še bolj osredotočil na jedro svojega poslovanja. Rešitve Marg bodo Cosylabu med drugim olajšale in pohitrile poslovanje, zaposleni pa bodo z BusinessConnectom med drugim dobili tudi hiter dostop do ključnih dokumentov na enem mestu,« je sodelovanje komentiral Grega Bernard, direktor družbe Marg.

»Za dokumentni sistem BusinessConnect podjetja Marg smo se odločili zaradi njegovega intuitivnega uporabniškega vmesnika, visoke funkcionalne zmogljivosti brez potrebnega dodatnega razvoja in posledično zaradi hitre uvedbe. Prepričala nas je tudi izredna kompetentnost Margovih kadrov. To v našem podjetju še posebej cenimo,« je povedal dr. Jože Dedič, direktor operative v Cosylabu.

Preko dokumentnega sistema BusinessConnect bodo zaposleni v Cosylabu digitalno upravljali, potrjevali, podpisovali in shranjevali različno poslovno dokumentacijo. Podprti bodo vhodni in izhodni dokumentni tokovi, pogodbena dokumentacija, potrjevanje knjigovodskih listin, kadrovski dokumenti in ponudbena dokumentacija. Dovršeno sobivanje informacijskih sistemov BusinessConnect in MS Dynamics NAV bo omogočilo samodejno prenašanje podatkov med sistemoma, kar bo še dodatno prispevalo k enostavnosti in transparentnosti njune uporabe. Dobili bodo urejeno dokumentacijo, skladno z internimi pravili poslovanja, ter digitalni arhiv.

Več informacij Matjaž Polanič