Slika novice

Bi rad postal Margovec?

Bi rad postal Margovec?

Marg Inženiring je podjetje, ki ga zaznamujejo zaposleni in izjemno prijetno delovno okolje. Vedno smo v iskanju kreativnih ljudi, ki jih navdušujejo najsodobnejše informacijske tehnologije in bi z nami soustvarjali.

Iščemo tako mlade navdušence kot stare mačke, ki jih veseli delati z zabavnim in ustvarjalnim kolektivom, ki se lahko v kratkem času pohvali z veliko odmevnimi in uspešnimi projekti ter zavidljivimi poslovnimi partnerji. Smo mlada in inovativna ekipa, pod vodstvom izkušenih managerjev.

Nudimo odlične delovne razmere, delo v modernih prostorih z najnovejšimi tehnologijami, možnosti stalnega praktičnega izobraževanja, intenzivno skrb za zaposlene, fleksibilen delovnik, stimulativen način nagrajevanja in zanimivo delo v skladu z vašimi željami. Za neomejeno količino Illy kave je vedno poskrbljeno, prav tako tudi za sprostitev z masažo, namiznim nogometom in telovadbo.

Iščemo okrepitve s področja programiranja, spletnih in mobilnih rešitev, oblikovanja, poslovne logike, podatkovnih baz in vse ostale, ki so se pripravljeni izobraževati v tej smeri. Veseli smo novih idej in samoiniciativnosti.

Več informacij na: http://marg.si/zaposlitev/

Marg je del skupine Adventura holding.